ZeniMax med MMO-studio

Eierne av Bethesda Softworks har startet et eget MMO-studio. Kan vi se frem til The Elder Scrolls Online?

ZeniMax Media kunngjorde i går at de hadde startet et eget MMO-studio. Det nye studioet vil ledes av Matt Firor, som var en av grunnleggerne av Mythic Entertainment og produsent på det kritikerroste MMORPG-spillet Dark Age of Camelot.

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Matt Firor forteller at han er svært imponert over hvordan ZeniMax og Bethesda drives, og at han ser frem til å skape grensesprengende MMO-spill sammen med dem.

Pressemeldingen fra ZeniMax Media sier lite om studioets første prosjekt, men med tanke på at ZeniMax eier alle rettighetene til The Elder Scrolls-serien er vel ikke tanken på et onlinespill satt til dette universet helt usannsynlig.

I så fall vil Bethesda Softworks kunne fortsette å jobbe med enspillerrollespill (noe de ved flere anledninger har sagt at de ønsker), mens ZeniMax Online Studios tar seg av onlinesatsningen mange spillere har etterlyst.

For litt informasjon om ZeniMax Online Studios kan du sjekke det rimelig spartanske nettstedet deres. Du kan også lese et intervju med Matt Firor på bloggen til Bethesda Softworks.

Siste fra forsiden