Zombiejakt i Nord-Korea

Instinct, fra Digital Spray Studios, er et førstepersons skytespill som foregår i en hemmelig, zombieinfistert militærinstallasjon.

Den russiske spillutgiveren ND Games har flere potensielt interessante titler på lager, og en av disse er Instinct. Dette er et historiedrevet førstepersons skytespill hvor du følger en gruppe amerikanske spesialsoldater som har klart å bli strandet i en topphemmelig nordkoreansk militærinstallasjon.

Ikke bare sitter de nå fast et sted de strengt tatt ikke har noe som helst å gjøre, men situasjonen deres kompliseres også av et virus, som får folk til å bli aggressive og zombieaktige. Nå må de samarbeide om å komme seg ut av den nordkoreanske fjellheimen, helst uten å bli smittet av viruset.

Instinct får tre spillbare figurer, og i tillegg til de vanlige konspirasjonene og mystikken får vi en spillhistorie som også fokuserer på kjærlighet og vennskap. Spillet er under utvikling hos Digital Spray Studios, som stod for skytespillet You are Empty (foreløpig ikke utgitt her til lands).

Spillets russiske lansering vil finne sted i løpet av årets fjerde kvartal. For noen skjermbilder kan du besøke spillets nettsted (som for øyeblikket kun er på russisk).

Siste fra forsiden