Zombier på krigsstien

Test Left 4 Dead nå

Valve har lansert den spillbare demoen av zombiespillet Left 4 Dead.

I det etterlengtede Left 4 Dead må en liten gruppe mennesker samarbeide for å overleve i en verden full av levende døde.

Disse folkene ser ikke helt friske ut.

Spillet har allerede fått mye oppmerksomhet for det kraftige fokuset på samarbeid. Hver for seg er det umulig å overleve i de zombieinfiserte områdene, men sammen har gruppen kanskje en sjanse.

I motsetning til mange andre skytespill i denne sjangeren, er ikke Left 4 Dead skriptet. I stedet har Valve utviklet en avansert kunstig intelligens, som har total kontroll over zombiehordene. Denne vil gjøre det den kan for å gi deg en real utfordring, uansett hvor du befinner deg.

Ikke bare fører dette til et mer dynamisk og uforutsigbart gameplay, men det skal også gjøre det mulig å spille samme nivå om og om igjen uten å oppleve de samme tingene eller vite hva som venter rundt neste hjørne.

Et annet spennende element er at det er mulig å spille zombie, som må gjøre sitt beste for å sabotere menneskenes fluktplaner.

Valve har nylig lansert en spillbar demo av Left 4 Dead. Denne finnes både på Xbox Live Marketplace (for Xbox 360) og Steam (for PC).

Demoen inneholder de første to områdene i No Mercy-kampanjen, og støtter både enspiller og flerspiller. Den nye demoen er også åpen for alle, enten de har forhåndsbestilt eller ikke.

Sjekk spillets offisielle nettsted og vår sniktitt for mer informasjon. Left 4 Dead lanseres 18. november.

Siste fra forsiden