Zombiespill fra Bungie-veteraner

Å drepe zombier er vi vant med, men å spille en zombie høres litt mer uvanlig ut. Det får vi imidlertid sjansen til i Rebel without a Pulse, fra Wideload Games.

Da en gruppe utviklerveteraner, inkludert Alexander Seropian (mannen som i sin tid grunnla selskapet), forlot Bungie for å danne sitt eget utviklerselskap, var det mange som håpet at de ville fortsette å lage den typen kvalitetsspill som Bungie er kjent for. Nå har selskapet deres, Wideload Games, kunngjort sitt første spill: Rebel without a Pulse.

I dette spillet får du rollen som zombien Stubbs, som er på jakt etter kjærlighet, rettferdighet og hjerner. Spillet er et tredjepersons actionspill som foregår i den ultramoderne fremtidsbyen Punchbowl, og lover mengder av humor, en rimelig unik historie og et innovativt kampsystem hvor Stubbs må bruke sin egen råtnende kropp som våpen (mens fienden naturligvis har alt fra maskingevær til stridsvogner).

I tillegg til å bruke innvollene sine som granater og hodet sitt som bowlingball, og sende den avrevne hånden sin til å ta kontroll over andre, kan han spise hjernene til motstanderne sine, noe som naturligvis fører til at de ender opp som zombier under Stubbs sin kontroll. Stubbs har også kjempekrefter, som han kan bruke til destruktive formål som å slå ned dører.

Spillet vil lanseres til sommeren neste år, og kommer til en rekke ulike plattformer, inkludert PC, Mac og Xbox. For mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet (lenken finner du som nederst på siden).

Siste fra forsiden