Zoo Tycoon 2: Marine Mania

I Zoo Tycoon 2: Marine Mania får du sjødyr i dyreparken din. Her er en spillbar demo av denne ekspansjonen.

Med tanke på at det opprinnelige Zoo Tycoon fikk en ekspansjonspakke som het Marine Mania, kan man kanskje anklage Microsoft og Blue Fang Games for å være litt fantasiløse når de nå lanserer Zoo Tycoon 2: Marine Mania, men forhåpentligvis inneholder ekspansjonen nok nytt materiale til at den blir verd et kjøp.

Marine Mania gir oss 20 nye dyr, inkludert spekkhoggere, delfiner, grønne havskilpadder og mye mer. Dessuten får du mulighet til å lære dem nye triks og ha show for de besøkende. Gameplayet skal også være dypere nå enn før, etter som både dyr, gjester og ansatte får nye typer oppførsler som kan skape utfordringer for deg som sjef.

Pakken kommer også med nye scenarier og utfordringer og mulighet til å få tilgang på nedlastbart innhold. Den integreres sømløst med Zoo Tycoon 2 (som du må ha for å spille Marine Mania), slik at du umiddelbart kan bygge videre på eksisterende dyreparker eller begynne å spille scenariene du får med Marine Mania.

Den nylanserte demoen inneholder et øvingsoppdrag og et kart som du kan spille i to moduser. Installasjonsfilen er på 270 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden