Zoo Tycoon 2

Dyr er veldig farlige, og bør holdes innesperret til alle tider. Er du enig i denne påstanden bør du laste ned den nylanserte demoen av Zoo Tycoon 2.

Egentlig var det litt underlig at Zoo Tycoon ble en såpass stor suksess som det ble, med tanke på at det stort sett ble sett på som et litt gjennomsnittlig spill i en litt slitt sjanger. Nå er i alle fall oppfølgeren på vei, og denne ser ut til å inneholde mange forbedringer i forhold til originalen. Den mest åpenbare av disse er naturligvis grafikken, som denne gangen er i full 3D.

Zoo Tycoon 2 går enkelt og greit ut på å bygge den perfekte dyrehagen, og spillet gir deg 30 forskjellige dyr å befolke den med. I tillegg kan du naturligvis bygge en rekke butikker og slike ting, som sørger for at gjestene dine får en mer komplett opplevelse samtidig som de legger igjen mer penger i kassa.

Den nylanserte demoen lar deg bygge gjerder rundt representanter for fire ulike dyrearter; bengalsk tiger, Thomson-gazelle, dromedar og påfugl. Naturligvis begrenses du i forhold til hvor mange bygninger, pynteobjekter, gjerder og planter som kan bygges, men du får tilgang til nok innhold til å kunne danne deg et greit bilde av spillet. Du får også tilgang til et "freeform"-modus der du slipper å bry deg med penger og kan gi dyreparkdesigneren i deg fritt spillerom.

Demoen er på 120 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden