Brothers in Arms: Road to Hill 30 (Xbox)

Brothers in Arms er basert på en sann historie. Dette er et førstepersons skytespill med høy realisme og heftig gruppebasert kamp. Spillet inneholder et innovativt system som gir deg kontroll over gruppen din uten å komplisere sakene, slik at det passer både for nybegynnere og eksperter. Brothers in Arms kan bli det mest realistiske og autentiske skytespillet basert på andre verdenskrig noensinne, skal vi tro utviklerne selv.

Spillet gir deg rollen som Sergeant Matt Baker, lederen for en gruppe fallskjermsoldater som lander i det okkuperte Frankrike som en del av D-Dagen. Du må lede gruppen din gjennom en rekke harde slag basert på virkelige hendelser. Slagmarkene er nøye gjenskapt ved hjelp av fotografier (bl.a. luftfoto) fra krigen og øyevitners beskrivelser av det krigsherjede Normandie.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 18. mars 2005
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Gearbox Software
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Også tilgjengelig på

Windows PS2 Wii

Artikler om Brothers in Arms: Road to Hill 30

Brothers in Arms i 2005?

Nok en høyprofilert tittel ser ut til å bli utsatt til første del av neste år. Denne gangen er det det etterlengtede skytespillet Brothers in Arms det er snakk om.

Vi snakker med Gearbox om Brothers in Arms

Likte du Medal of Honor og Call of Duty? Hvis svaret er ja, kommer du antakeligvis til å elske Brothers in Arms. Så langt det eneste førstepersons-krigsspillet som byr på en sann historie. Basert på virkelige soldaters bragder i Andre verdenskrig.

Til toppen