Championship Manager 5 (PS2)

De 30 ansatte i Beautiful Game Studios har totalt over 100 års erfaring med spillutvikling, og har jobbet med over 90 publiserte spill hvorav 60 er relatert til fotball. Championship Manager 5 kommer til å inneholde en enda større detaljrikdom, samt mer nøyaktig og objektiv data enn Championship Manager 03/04 hadde. Lastetidene kommer dessuten til å bli svært mye kortere. I tillegg lover utviklerne en ny og mer strømlinjeformet treningsdel, slik at du lett kan gi spillerne dine den treningen de behøver. Videre har lagt til flere muligheter i forhold til kamp-presentasjonen, som ellers vil minne mye om det vi så i forrige spill i serien. Nå har du imidlertid mulighet til å se en hel 90-minutters kamp om du skulle føle for det.

  • Plattform: PlayStation 2
  • Slippdato: 18. mars 2005
  • Sjanger: Simulator
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Beautiful Game Studios
  • Utgiver: Eidos Interactive

Også tilgjengelig på

Windows Xbox

Artikler om Championship Manager 5

Championship Manager 5

Få dataspillserier har dratt så mange mennesker bort fra sivilisasjonen som Championship Manager. Statistikken over skrantende relasjoner som en direkte konsekvens av spillserien ville med stor sikkerhet vært deprimerende lesning. Men hva gjør vel det når man får en ny versjon i hendene?

Etterfølger til ShellShock på vei

Eidos røper at de jobber med en etterfølger til ShellShock: Nam '67, og i tillegg gjør de det klart at vi må vente lenge på Championship Manager 5.

Til toppen