Etterfølger til ShellShock på vei

Eidos røper at de jobber med en etterfølger til ShellShock: Nam '67, og i tillegg gjør de det klart at vi må vente lenge på Championship Manager 5.

ShellShock: Nam '67 fikk blandet kritikk da det ble lansert i september, men Eidos regner det likevel for å være en suksess. Totalt har spillet solgt omtrent 800 000 enheter så langt, og det er slett ikke noe dårlig tall. Derfor er det kanskje ikke så overraskende at de nå har fortalt at det arbeides med en etterfølger. Det åpne spørsmålet er hvem som skal lage denne etterfølgeren, med tanke på at ShellShock-utvikleren Guerilla Games har inngått en eksklusivitetsavtale med Sony.

I tillegg har Eidos kunngjort utgivelseslisten for første halvdel av neste år, og denne røper at Championship Manager 5 har fått navnet forandret til Championship Manager 2005, samtidig som det er utsatt til perioden mellom mars og juli 2005. Det var opprinnelig planlagt at spillet skulle lanseres i høst, men for en tid tilbake ble det gjort klart at det ikke ville komme i salg før etter nyttår.

Resten av utgivelseslisten for neste år ser slik ut:

Januar - Mars 2005
Imperial Glory
Project: Snowblind

Mars 2005 - Juli 2005
25 to Life
Championship Manager 2005
Commandos Strike Force
Hitman: Blood Money
Just Cause
Tomb Raider 7

Siste fra forsiden