Deus Ex: Invisible War (Windows)

Etter en serie katastrofer er verden på bedringens vei, men nye konspirasjoner med apokalyptiske mål truer. Som fersk agent skal du demaskere konspirasjonene, og avgjøre hvem av dem du kan stole på.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 5. mars 2004
  • Sjanger: Action, Rollespill
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Ion Storm
  • Utgiver: Eidos Interactive

Også tilgjengelig på

Xbox

Artikler om Deus Ex: Invisible War

Deus Ex: Invisible War

Øvelse: se bort fra skjermen, og fyll ut en liste med hvilke sider ved 2000-klassikeren Deus Ex du virkelig likte. Ferdig? Da kan jeg berolige deg med at du neppe finner igjen halvparten av dem i oppfølgeren Deus Ex: Invisible War. Likevel ender det opp som et godt spill.

Warren Spector om Invisible War-demoen

De som følger med på det som skjer i spillverdenen har uten tvil fått med seg at demoen til Deus Ex: Invisible War er ute. De har antakelig også fått med seg at mottakelsen den har fått både internasjonalt og her på forumet har vært svært blandet. Gamere verden over har klaget over dårlig ytelse og det de oppfatter som et litt klumsete kontrollsystem.

Deus Ex: Invisible War i trykken

Etter at mange av sesongens store spill er blitt utsatt er det oppløftende å lese nyheten om at et av vinterens desidert største spill nå er gått i trykken. Dette gjelder både PC- og Xbox-versjonen av spillet.

Deus Ex: Invisible War

En ny video fra det kommende Deus Ex-spillet er sluppet. Oppfølgeren som er ventet i hyllene på PC og Xbox i februar vil ha et spennende, ikke-lineært plott der spilleren er helt fri til å gjøre hva han vil. Videre vil de unike ingrediensene som gjorde det første spillet til en suksess er beholdes og videreutvikles.

Skjermbilder fra Deus Ex: Invisible War

Deus Ex ble nærmest et kult-spill. For de som ikke kjenner til spillet kan vi kort fortelle at det er et strategisk skytespill i førstepersons-perspektiv. Det inneholdt gjenkjennelige, autentiske steder og en storyline som bygget på "ekte" konspirasjonsteorier.

Bilder fra spillet

Til toppen