Nytt Deus Ex under utvikling hos Eidos Montreal

Studioet løfter sløret av Deus Ex: The Fall med trailer.

Neste uke sparkes E3 i gang, og det ventes at vi får kaste øynene våre på en rekke nye godbiter. Eidos Montreal synes visst at det ble kjedelig å vente på startskuddet, og har snikstartet spillbonanzaen med å en superkort lokketrailer for Deus Ex: The Fall (via Polygon). Snutten kan du se nederst i artikkelen.

Traileren i seg selv er ikke så spennende, men viser den velkjente logoen som sist ble brukt i forbindelse med 2011-spillet Deus Ex: Human Revolution. I tillegg loves det at sløret løftes ytterligere den 5. juni. Kan hende Eidos Montreal ønsker å ha litt boltreplass for spillavdukingen, derfor og skygger unna E3-uken?

Hvilken plattform spillet utvikles til aner vi ikke, men om det skulle være et konsollspill er det ikke utenkelig at Deus Ex: The Fall ønsker å dra nytte av den ekstra maskinkraften.

Interessant nok har det franskkanadiske studioet greid å holde det meste rundt prosjektet hemmelig så langt. Det eneste knystet vi har fått om at Deus Ex: The Fall eksisterer tidligere er et par domeneregistreringer som nettråleren «superannutation» fisket opp i mars. Utgiver Square Enix sikret seg den gang DeusExTheFall.com, DeusExTheFall.net og DeusExTheFall.co.uk.

Film på vei

Det er verdt å merke seg at selskapet i samme slengen snappet opp DeusEx-HumanDefiance.com. Kan dette være Deus Ex-filmen som vi har hørt noen murringer om tidligere?

2011-spillet Deus Ex: Human Revolution ble hyllet av mange.

Deus Ex-serien har greid å dra på seg et godt rykte i spillverdenen. Det første spillet fra 2000 ble i sin tid hyllet for sine høye ambisjoner, varierte spillmuligheter og intense historie. Oppfølgeren fikk litt hardere medfart.

Derimot ble 2011-spillet Deus Ex: Human Revolution svært godt motatt, også her på Gamer.no. Anmelder Tor Egil Andersen trillet en åtter og konkluderte med at det er et spill som alle spillinteresserte burde prøve.

Les også: Anmeldelse av Deus Ex: Human Revolution Les også: Deus Ex: Human Revolution kommer til Wii U

Deus Ex: The Fall-lokketrailer.

Siste fra forsiden