Guild Wars (Windows)

Guild Wars tar de beste elementene fra massive onlinespill og kombinerer dem med et nytt oppdragsbasert design som fjerner de kjedelige delene av denne typen spill. I Guild Wars kan du møte andre eventyrere i byer, og sammen kan dere lage en gruppe og dra på oppdrag sammen. Deres gruppe vil alltid ha sin unike kopi av oppdragskartet, og vil dermed ha landskapet helt for dere selv.

Innenfor oppdragene har dere full frihet og mulighet til å manipulere landskapene. Dere kan blant annet bruke magi til å bygge broer eller åpne opp nye veier, eller brenne ned skoger og rive landskapene i stykker med kjempemessige jordskjelv. Guild Wars kommer med et unikt system for evner og egenskaper, som lar deg eksperimentere som du vil med karakteren din.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 28. april 2005
  • Sjanger: Massivt online, Rollespill
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Arena.net
  • Utgiver: NCsoft

Artikler om Guild Wars

Ny Guild Wars-beta på vei

Var du en av de mange som deltok på E3-betatestingen av Guild Wars kan du glede deg over at utviklerne planlegger flere slike betaperioder.

Guild Wars E3-demo åpnet

Den tidsbegrensede E3-demoen av Guild Wars har åpnet, litt tidligere enn det som opprinnelig var planen. Nå kan du selv finne ut hva Blizzard-veteranene i ArenaNet og MMORPG-giganten NCSoft har å by på.

Guild Wars

Hvis du ønsker å ta en rask sniktitt på dette nyskapende onlinespillet kan du laste ned en demoklient som gir deg tilgang til å spille Guild Wars under E3-messen.

Bilder fra spillet

Til toppen