Playboy: The Mansion (Windows)

I Playboy: The Mansion får du sjansen til å bygge din egen Playboy-villa, arrangere fester for å knytte sosiale forbindelser og sørge for at villaen generelt er et godt sted å være. I tillegg må du sørge for at bladet Playboy selger godt, ved å passe på at det får nok spennende stoff til at folk kjøper det. Du får også i oppgave å ta gode bilder for bladet.

Spillet er i full 3D og tilbyr fri kamerakontroll og en realistisk gjengivelse av Playboy-villaen og områdene rundt den. I tillegg til å kunne spille et fritt spill hvor du selv setter målene dine vil du kunne spille en kampanje som forteller historien om Hugh Heffner og Playboy-villaen sin ferd mot berømmelse.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 4. mars 2005
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Cyberlore Studios
  • Utgiver: Ubisoft Entertainment

Også tilgjengelig på

PS2 Xbox

Artikler om Playboy: The Mansion

Playboy: The Mansion

Om jeg kunne spasert rundt i noen andres velurtøfler og matchende badekåpe, ville jeg uten tvil valgt Hugh Hefners. I Playboy: The Mansion presenterer denne unike muligheten seg, og du får nærkontakt med alle guttedrømmers far.

Nye spillutsettelser

PC-versjonen av Bloodrayne 2 kommer ikke samtidig med konsollversjonene likevel, og Playboy: The Mansion er utsatt til 2005.

Nytt på nett

Playboy: The Mansion, Zoo Empires, Galleon og Pro Fishing Challenge har nylig fått nye nettsteder.

Playboy: The Mansion

Den forrige videoen av Playboy: The Mansion ble av en eller annen grunn svært populær blant Gamer.no sine lesere. Nå er den offisielle E3-videoen her, og den blir nok neppe mindre populær.

Playboy: The Mansion

Nå er det klart at Playboy: The Mansion kommer til PS2 og Xbox. I tillegg er det kommet ut en morsom liten video fra spillet.

Playboy-spill på vei

Riktig, du leste ikke Game Boy-spill. Nå kommer nemlig Hugh Hefners damer til de tusen PC-skjermer for å oppfylle alle unggutters drømmer en gang for alle, i spillet Playboy: The Mansion.

Bilder fra spillet

Til toppen