Shellshock: Nam '67 (Windows)

Shellshock: Nam '67 lover å vise et langt mer realistisk bilde av denne grusomme krigen enn vi hittil har sett i spill. Her spiller du en ung soldat på sitt første oppdrag. Med han vil du oppleve frykten, kaoset og grusomhetene som preget Vietnam-krigen. Med Shellshock: Nam '67 prøver utviklerne å levere et spill som gir en så autentisk opplevelse av krig som mulig.

Takket være dype studier av krigen, og i tillegg det at de ikke er redd for å vise kontroversielle aspekter av krig, håper utviklerne på å kunne tilby spilleren opplevelsen av virkelig å være til stede. Spillets oppdrag er varierte, og du får oppleve alt fra krigsoperasjoner i stor skala til snike-baserte oppdrag hvor målet for eksempel kan være å snikmyrde en fiendtlig general.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 3. september 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 18+
  • Utvikler: Guerrilla
  • Utgiver: Eidos Interactive

Også tilgjengelig på

Xbox

Artikler om Shellshock: Nam '67

Etterfølger til ShellShock på vei

Eidos røper at de jobber med en etterfølger til ShellShock: Nam '67, og i tillegg gjør de det klart at vi må vente lenge på Championship Manager 5.

ShellShock: Nam '67

Då ser det ut som om vi byrjar å nerme oss bristepunktet for kva ein kan tyne ut av andre verdskrig, og mange utviklarar fokuserar heller på den brutale Vietnam-krigen. Mange spel med dette temaet er planlagt i løpet av høsten, og det skal godt gjerast for Shellshock: Nam'67 å skilje seg ut.

Vil du kjøpe Eidos?

Hvis du har lyst og penger bør du handle raskt, for det ser ut til å være flere som tenker på det samme. I tillegg: Shellshock har fått ny utgivelsesdato.

Eidos frykter tap, Shellshock forsinket

Den britiske spillutgiveren Eidos varsler om at de kan ende opp med et lite tap for finansåret som avsluttes 30. juni. Samtidig forteller de at Shellshock: Nam '67 er utsatt til september.

Eidos kunngjør Shellshock: Nam '67

Vietnamkrigen ser ut til å bli en populær bakgrunn for krigsspill, og Shellshock: Nam '67 lover å vise et langt mer realistisk bilde av denne grusomme krigen enn vi hittil har sett i spill.

Eidos vifter med planene

Det siste halvåret har Eidos sluppet ti spill som har solgt som forventet. Likevel er det to spill som har gjort det langt dårligere enn forventet.

Bilder fra spillet

Til toppen