Guerilla Games skal jobbe for Sony

Utvikleren av Killzone og ShellShock: Nam '67 vil heretter kun lage spill for Sony og Sony-plattformer.

Nederlandske Guerilla Games er en av de mer spennende nykommerne i industrien, og de jobber allerede med to spill som svært mange ser frem til. Den ene er det PS2-eksklusive Killzone, som ser ut til å kunne bli PlayStation 2 sitt svar på Halo. Den andre tittelen er ShellShock: Nam '67, som allerede har fått mye oppmerksomhet på grunn av sin realistiske skildring av Vietnamkrigen.

Det er verd å merke seg at ShellShock: Nam '67 ikke er en del av den nylig inngåtte avtalen mellom Guerrilla Games og Sony. Dette lovende skytespillet vil, som før, komme til PC, PS2 og Xbox, og det er Eidos som vil stå for utgivelsen. Gode nyheter for eiere av Xbox og PC, med andre ord.

Det som ikke er fullt så gode nyheter for de som spiller spillene sine med mus og tastatur eller Xbox-kontroller er at fremtidige spill fra Guerilla Games kun vil komme ut på Sony sine plattformer. For eiere av PS2 er dette imidlertid glimrende nyheter, for det er liten tvil i spillmiljøet om at Sony her har fått med seg en av Europas mest lovende utviklere på laget.

Siste fra forsiden