Eidos vifter med planene

Det siste halvåret har Eidos sluppet ti spill som har solgt som forventet. Likevel er det to spill som har gjort det langt dårligere enn forventet.

I følge en nylig utgitt pressemelding var det spillene Commandos 3 og Legacy of Kain: Defiance som solgte betraktelig dårligere enn det selskapet hadde forventet de siste seks månedene. Dette, i tillegg til lite salg av maskinvare i USA og dollarens nå lave verdi har ført til litt mindre penger i kassen enn det Eidos hadde forventet.

Kanskje ikke spesielt nyttig informasjon for spillegale, men pressemeldingen kunne også by på litt mer saftigere nyheter. I løpet av det neste halvåret skal Eidos lansere Thief: Deadly Shadows (også kjent som Thief III), det hittil ukjente ShellShock: Nam '67 (tidligere kalt Tour of Duty), samt det tredje spillet i den kjente leiemorderserien - Hitman: Contracts.

Eidos står på sitt og tror på full økonomisk uttelling gjennom det neste halvåret, noe som kanskje ikke er så rart når Hitman II alene har solgt tre millioner kopier. Defor blir Hitman III en rimelig god garanti for pengesuksess, med andre ord.

Siste fra forsiden