Detaljer om Shellshock-lydspor

Eidos har kunngjort at Shellshock: Nam '67 vil benytte seg av lisensiert sekstitallsmusikk for å sikre en autentisk stemning.

Shellshock: Nam '67 ser ut til å kunne bli et spennende spill, ikke minst på grunn av utviklernes beslutning om ikke å holde seg unna kontroversielle temaer. Vietnamkrigen var en av den nyere historiens grusomste konflikter, men hittil har spillskapere vært redde for presentere krigen i all sin grusomhet. I stedet har de fokusert på heroiske (og ofte urealistiske) aspekter ved krigføringen.

Dette spillet lover imidlertid å presentere et usminket og realistisk bilde av konflikten. Autentisitet er et nøkkelord i Shellshock: Nam '67, og det er derfor ikke overraskende at Eidos har sikret seg rettighetene til å benytte seg av ekte sekstitallsmusikk i spillet. Blant de mange artistene du får høre finner vi Percy Sledge, Sonny and Cher, Roy Orbison, The Monkees, The Small Faces, John Lee Hooker og The Troggs.

Spillet skal etter planen komme til Xbox, PS2 og PC i løpet av denne måneden, og er under utvikling hos nederlandske Guerilla Games.

Siste fra forsiden