The Matrix Online (Windows)

Sega samarbeider med Warner Bros. Studios om utgivelsen av PC-spillet The Matrix Online, utviklet av Monolith Productions og EON Entertainment. Bak EON står brødrene Wachowski, mennene bak The Matrix-triologien. Warner Bros. Studios vil ha ansvaret for å drive den rike historien og innholdet videre, mens Sega på sin side for ansvaret for den tekniske biten.

Brødrene Wachowskis visjoner for The Matrix strekker seg mye lengre enn det publikum opplever i kinosalene. Produsenten bak filmene forteller at verdenen de har laget er så rik at de har valgt å fortelle historien i flere stadier. Målet med Sega-samarbeidet er å lage et Internett-basert spill som speiler triologiens stilfulle historie og innovative action.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 8. april 2005
  • Sjanger: Massivt online
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Monolith Productions
  • Utgiver: SEGA Europe

Artikler om The Matrix Online

Tilbring vinteren online

Sitter du og fryser på tærne bare du ser snøen utenfor vinduet? Kunne du tenkt deg til eksotiske steder, men budsjettet tillater ikke en Syden-tur? Kanskje MMORPG-sjangeren kan friste.

Segas store E3-kunngjøring

Som mange har fått med seg skrøt Sega av at de skulle komme med virkelig store og overraskende nyheter på årets E3. Nå har de kommet med kunngjøringen sin, og den var nok ikke det Sega-tilhengere hadde ventet.

Skjermbilder fra The Matrix Online

Ubi Soft bekreftet i dag samarbeided med Warner Bros. Studios om utgivelsen av PC-spillet The Matrix Online, utviklet av Monolith Productions og EON Entertainment. Bak EON står brødrene Wachowski, mennene bak The Matrix-triologien.

Bilder fra spillet

Til toppen