GODSENT Female CSGO ESL Valencia

1-2-3 Valencia! Tre norske damer kvalifisert til ESL sin storturnering

Thriller i overtid når damene jaktet kvalifisering.

Aurora «Aurora» Lyngdal
Privat

Det «norske laget» beit fra seg i kvalifiseringen og skal kjempe om over 900 000 kroner når de besøker spanskekysten i starten av juli.

Når hele CS-Norges øyne var limt til Telialigaen sin siste dag, var det tre damer som gjorde noe helt annet. Godsent Female med tre norske spillere i Aurora «Aurora» Lyngdal, Marita «Minnie» Siljan Sørensen og Thea «pullox» Evensen deltok i den europeiske kvalifiseringen til ESL Impact Valencia 2022 som går av stabelen mellom 1-3. juli.

– Vi er veldig stolt over å ha kvalifisert oss til Valencia. Vi hadde jo selvfølgelig satset på det, men det ble en kjempe tøff og hard kvalifiseringsrunde, forteller «Aurora» til Gamer.no

LES OGSÅ: 777 vinner av Telialigaen våren 2022

Med stor premiepott var tøff motstand ventet. I første runde sto Clown5 for tur. Her måtte Godsent ut i overtid på Dust2 der de til slutt vant 19-17, før de røyk på en jevn 14-16-kamp på Overpass. Til slutt tok de seieren etter nok en overtid og 19-16 på Nuke.

Godsent Female:

Vis mer

sj Aurora «Aurora» Lyngdal
fr Mayline-Joy «ASTRA» Champliaud
sj Marita «Minnie» Siljan Sørensen
at Anna «Ann4» Laurinoviča
sj Thea «pullox» Evensen

rs Vukašin «serda» Tričković (trener)

Neste runde ventet MostValuablePlayers som ga Godsent en runde internettjuling på Dust2, med sifrene 16-4. Godsent kunne revansjere seg med 16-12 på Overpass, før det hele skulle bli avgjort på Ancient. Her ble Godsent til slutt for sterke for MostValuablePlayers og avanserte med det til ESL Impact Valencia.

I Spania venter langt tøffere motstand hvor de tre høyest rangerte lagene i verden venter i form av Counter Logic Gaming Red, Furia Esports Female og Nigma Galaxy Female.

– For Valencia så satser vi på 1. plass men vi har mye jobb fremfor oss. Vi har heldigvis planlagt en bootcamp før turneringen og der håper jeg vi får forberedt oss masse. Laget har ekstremt mye potensialet, og forhåpentligvis skinner det igjennom når vi spiller vår første LAN-turnering sammen, avslutter Lyngdal.

LES OGSÅ: rain Norges første major-vinner i CSGO

Siste fra forsiden