Aion-betanøkler gitt bort rekordraskt

200 lesere fikk tilgang via Gamer.no

Vi hadde 200 eksklusive betanøkler for det neste MMO-spillet fra NCsoft.

Aion: The Tower of Eternity er et kommende massivt online rollespill fra selskapet som har gitt oss City of Heroes, Guild Wars og Lineage. Spillet kom i salg i Asia i vinter, og får en europeisk utgivelse til høsten. MMO-tittelen finner sted i en fantasy-verden kalt Atreia, som er splittet mellom to rivaliserende fraksjoner og en en gammel ondskap som kjemper en krig i lufta.

I kamp med en gladiator.

Spiller-mot-spiller-mot-miljø

Midt i denne verdenen befinner det seg et mektig tårn, som også er en portal mellom dimensjonene deres, samt underverdenen. Når portalen blir åpnet av «en stor ondskap», vekkes dragene i underverdenen opp, og bestemmer seg for å ta hevn på begge verdenene.

Utviklerne har tidligere fortalt at du får muligheten til å ta del i det dynamiske forholdet mellom engler, demoner og drager, og på den måten være med på å bestemme verdens skjebne. De to første fraksjonene styres av spillerne selv, mens dragene styres av serveren. De to menneskelige fraksjonene vil kunne kjempe mot hverandre, mens dragene kjemper mot dem begge.

NCsoft skryter av et grensesprengende vakkert spill, og spilleren gis store muligheter til utforsking. Du kan klatre opp de største fjellene og fly gjennom skyer i bevegelse, og uansett hvor du reiser skal du møtes av en enorm detaljrikdom.

200 eksklusive nøkler delt ut

Fra førstkommende fredag klokken 21 til mandag morgen gir utgiver NCsoft spesielt inviterte tilgang til spillet, og Gamer.no har fått 200 eksklusive tilgangsnøkler som vi gir bort til våre lesere.

Betaen vil gi tilgang på fraksjonen Elyos, og man kan spille seg opp til erfaringsnivå 20. Utover dette er det ingen begrensninger.

For å sikre seg en tilgangsnøkkel måtte leserne fortelle oss navnet på den spillerstyrte fraksjonen som Elyons kjemper mot i Aion. Korrekt svar var Asmodian.

Vi forhåndsannonserte konkurransen i formiddag, og åpnet som avtalt klokken 21 i kveld. 7 minutter senere var alle 200 nøkler delt ut etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden