Battlefield 1943 for PC utsatt igjen

2010 blir 1943

PC-eiere må vente lengre enn forventet på lekekrig i 1943.

Battlefield 1943 er et nedlastbart skytespill som har hentet inspirasjonen sin fra klassiske Battlefield 1942. Her kjemper to lag om tre områder i Stillehavet; Wake Island, Guadalcanal og Iwo Jima. Som seg hør og bør får du massevis av kjøretøy, båter og fly, og en rekke ulike våpen.

Konsollversjonen av Battlefield 1943 ble lansert for en tid siden, og stakk av med en solid åtter i vår anmeldelse. Opprinnelig var det meningen at PC-versjonen skulle komme i september, men nå er den utsatt til første kvartal 2010.

I følge produsent Gordon van Dyke, som har snakket med G4 TV, er det flere grunner til at PC-eiere må vente på moroa, blant annet manglende erfaring med utviklernes Frostbite-motor på plattformen:

- Vi har ikke lansert et Frostbite-spill på PC, så vi manglet startfundamentet vi har på konsoll. Dessuten har PC-en mange unike utfordringer. Å måtte utsette spillet var en tung pille å svelge, men vi var helt nødt til å sikre at spillet har funksjonene PC-spillere forventer fra Battlefield-spillene.

Som eksempler nevner van Dyke ting som støtte for DirectX 9 og 10, høyere antall spillere (fra 24 på konsoll til 32 på PC), støtte for joysticker, VoIP og rangerte servere.

Dermed er det bare å belage seg på mer venting, og håpe resultatet blir verd den ekstra tiden.

Siste fra forsiden