Konkurranse

Vi delte ut Champions Online-betanøkler

300 heldige lesere

Vi ga bort 300 nøkler til betatesten av superheltspillet Champions Online.

I september lanseres storsatsingen Champions Online, et massivt onlinespill utviklet av studioet bak City of Heroes. Spillet er basert på penn-og-papir rollespillet Champions, og foregår i en verden som trues av blant annet gale vitenskapsmenn, romvesener og ondsinnede guder.

Hvordan vil din figur se ut?

Fleksibelt og sosialt

Igjen får vi lage vår egen superhelt for å bekjempe ondskap og urettferdighet, og Cryptic Studios har lovet en svært fleksibel figurutvikling. Utover å velge utseende og klasse kan du også velge hvordan angrepene og kreftene dine skal se ut. Videre får du designe din egen erkefiende som følger deg gjennom eventyrene.

Alle kamper skal foregå i sanntid, og vi loves spennende oppgjør som skal ha mer til felles med slåss- og actionspill enn andre massive nettspill, samt mange varierte områder å utforske og kjempe i. Fokuset er forøvrig rettet mot sosial spilling fremfor tidkrevende innhold, og i vår sniktitt tidligere i år løftet Lasse Lervik frem Champions Online som et spill som kan bli en slager for veteraner, så vel som nykommere som ønsker noe som er lett å plukke opp og legge fra seg.

Betanøkler deles ut nå

Gjennom Gamer.no kan du nå delta i siste fase i betatesten. Vi har fått tak i 300 betanøkler, som vi deler ut til de første som svarer riktig på følgende spørsmål:

Oppdatering 14: august klokken 14:32: Alle nøklene er nå delt ut.

Alle som har svart korrekt får en e-post med nøkkel og informasjon om hvordan man kommer i gang.

Champions Online kommer i salg 4. september.

Siste fra forsiden