– 3DS kan bli utsolgt

Interessen er stor for Nintendos nye håndholdte i Norge.

I dag ble 3DS endelig lansert i Norge, dermed kan spillere selv få teste hvordan det er å nyte brilleløs og bærbar 3D-spilling.

Mange om beinet

Interessen for konsollen er stor, og tilbudene fra de større kjedene florerer. Derfor ser ikke den norske distributøren, Bergsala, bort i fra at man kan få en utsolgtsituasjon.

Lyst på en slik? (Foto: Mikael H. Groven/Gamer.no)

– Ja, vi ser at det er stor interesse for Nintendo 3DS fra alle hold og har derfor prøvd å få så mange konsoller som mulig ut i butikk, men vi skulle selvsagt gjerne hatt enda flere konsoller ute fra dag én. Så ja, man skal ikke se bort i fra at noen må vente litt lengre enn andre, sier Bergsalas Inga-Brit Brækken til Gamer.no.

I samme slengen avvises det at man bare vil fase ut den tradisjonelle DS-konsollen nå, selv om det ikke akkurat florerer av spill til de konsollene i nærmeste fremtid:

– Nei, Nintendo har ingen planer om å fase ut de andre Nintendo DS-konsollene. DS-familien tilbyr forskjellige modeller med ulike egenskaper til ulik pris, så det er opp til hver enkelt å velge den konsollen som passer best til sine behov.

Spenning

Bergsala er også spente på hvilke av de 13 slippspillene som vil gjøre det skarpest de kommende dagene og ukene.

Pilotwings Resort.

– Det ser ut til at Super Street Fighter IV 3D Edition blir et kjøp for litt eldre spillere, mens Nintendogs+cats-spillene og Pilotwings Resort fenger de yngre spillerne. Så på nåværende tidspunkt er det litt vanskelig å si hva som kommer til å bli mest populært. Vi ser jo også at det er stor interesse for PES 2011 3D, så hvem vet? Det blir nok veldig spennende de kommende ukene, avslutter Brækken.

Hvis du fortsatt sitter på gjerdet, kan du jo lese våre ferske inntrykk av konsollen. Gamer.no har allerede lagt ut en rekke anmeldelser av slippspill, og flere kommer i nær fremtid.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden