Konkurranse

Vinn betanøkkel til nyskapende R.U.S.E.

400 nøkler

Ubisoft mener R.U.S.E. finner opp strategisjangeren på nytt. Hva syns du?

Eugen Systems og Ubisoft er nå i ferd med å avslutte jobben med å lage et storslått strategispill, som skal gis ut til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 neste år.

Store ord

– Det kan kanskje virke arrogant, men dette er egentlig det første virkelige strategispillet. Her ser du hele slagmarken og maktbalansen på en helt ny måte, og du kan lure fienden din til å tro at du har andre planer enn de du egentlig har, sa spillets sjefprodusent Girard til Gamer.no da vi møtte han i forbindelse med en presentasjon tidligere i år.

Slagmarken på et stuebord.
Artilleri mot stridsvogner.
Eksempel på et taktikkort.

Settingen er andre verdenskrig, og slagmarken finner sted på et stuebord, omtrent som vi husker kartet fra Populus. Her kan du i tillegg zoome inn til en stor og levende verden bestående av høye fjell, ørken og snø. Kampene foregår i lufta, på bakken og til vanns, og navn, utseende og egenskapene til enheter og hærgrupperinger vil være tro til virkeligheten.

Minimalistisk og oversiktelig

– Zoomingen er på mange måte grensesnittet. Ellers er skjermen helt ren og uten forstyrrelser. Minikartet blir overflødig, og enhetene har minimalt med informasjon knyttet til seg. Det er som et brettspill, du får den totale oversikten – men du kan også gå helt ned på detaljnivå, fortalte sjefprodusenten oss i mars.

Gjennom spillets gang har man et gitt antall taktikker, som kan brukes i gitte soner. Et spennende element her er muligheten til å bløffe motstanderen. Ved å gi fienden falsk informasjon kan du lede han til å tro at du har svakere tropp eller angriper fra annen vinkel. Du kan også spionere på fienden for å hente informasjon om taktikk og bevegelsesmønster.

Vi har 400 betanøkler

Som eneste norske medie deler vi nå ut 400 betanøkler til PC-versjonen av dette spennende prosjektet. Betaperioden starter 30. november, avsluttes 31. desember og inneholder følgende:

  • To 1-mot-1-kart
  • Ett 1-mot-1-mot-1-kart
  • To 2-mot-2-kart
  • Alle seks fraksjoner
  • Støtte for Steamwork, som gir tilgang på ligasystem, matchmaking og rangeringslister.
Les også
Anmeldelse: R.U.S.E.

Hvis du vil ha tilgang, så må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Konkurransen er nå avsluttet. Alle nøklene er delt ut.

Siste fra forsiden