777 - Counter-Strike

777 gjør spillerbytte - henter ny Ingame leder

Preben «Trax» Martinsen må gjøre plass for tidligere SKADE X-spiller rett etter sesongstart.

Preben «Trax» Martinsen må vike plass i 777 sin lagoppstilling.
Eivind Von Døhlen/Good Game

I fjor vår kunne Gamer.no melde om et superlag i emning da 777 som Norges beste lag hentet to av Apeks Rebels beste spillere til sin Couinter-Strike-satsing. Ingame lederen Preben «Trax» Martinsen og stortalentet Steffen «SLY» Amundsen ble hentet i håp om at 777 skulle ta det neste steget for å kunne hevde seg internasjonalt.

Rett før jul gjorde organisasjonen det mange trodde skulle bli det eneste bytte før 2023-sesongen da svenske Alex «PALM1» Palm kom inn for Haris «H4RR3» Hadzic. Nå gjør 777 enda et spillerbytte og henter inn tidligere SKADE X-spiller Jesper «Jimbo» Kamsrud for Preben «Trax» Martinsen som trer ut av laget.

Nye 777 ser slik ut

Vis mer

no Kristian «akEz» Kornbakk
no Mikael «mikki» Gaup
no Steffen «SLY» Amundsen
se Alex «PALM1» Palm
no Jesper «Jimbo» Kamsrud

no Snorre «fletch» Granerud (Trener)

LES OGSÅ: Kampen om Rocket League-trofeet ligger an til å bli enda jevnere denne sesongen.

Nedadgående kurve med lysglimt

E-sportslig leder i 777 Tommy «TommyM» Monsen forteller til Gamer.no at organisasjonen ikke kunne la muligheten til å signere Kamsrud løpe fra seg.

Jesper «Jimbo» Kamsruds triste avslutning i SKADE X-prosjektet kan gi en lykkelig periode i 777.
Eivind Von Døhlen/Good Game

– Vi har hatt en nedadgående kurve i en lengre periode, med et par lysglimt i ny og ne. Men jevnt over har det ikke vært godt nok med tanke på hvor hardt vi satser økonomisk. Når «Jimbo» var tilgjengelig følte vi at vi måtte slå til.

Kamsrud er ikke ukjent i det norske Counter-Strike-miljøet men hadde kanskje sin beste sesong i fjor som Ingame leder for SKADE X. Laget gikk ikke bare ubeseiret gjennom seriespillet, men tok 27 av 27 poeng som eneste lag i Telialigaens historie. Den rollen får han beholde i 777-drakt.

– Han kommer inn som Iingame leder og kommer forhåpentligvis til å gi oss en stor boost. Han har høyt individuelt nivå i tillegg til gode evner som leder. Han har spilt i lag over lengre tid med Steffen «SLY» Amundsen, Mikael «mikki» Gaup og Snorre «fletch» Granerud (trener) tidligere. Så vi vet hva vi får.

777, VOID og Wizard har alle nytt godt av at SKADE X ikke klarte å komme til enighet med sine spillere rundt årskifte. Fire av lagets fem medlemmer er nå å finne i andre klubber.

Vil nå langt om han fortsetter grinden

Om sin tidligere spiller kan Monsen fortelle om en fin personlighet som vil nå langt.

– Preben har vært en nydelig person å ha i laget den perioden han har vært hos oss. Hyggelig, profesjonell og moden for alderen.
Jeg er helt sikker på at han kommer til å nå langt om han fortsetter grinden!

777 startet sin Telialiga-sesong med en 2-1-seier mot nyopprykkede Center Gaming. I andre serierunde førstkommende mandag vil Kamsrud debutere mot Metizport.

Siste fra forsiden