TELIALIGAEN - CS:GO

777 klar for finale i CS:GO

Apeks Rebels startet godt med seier på Ancient men 777 ble for sterke til slutt.

Sindre Stien/Good Game

I det som for mange er det jevneste styrkeforholdet på et Telialiga-sluttspill noensinne - skulle vi få en skikkelig godbit fra 777 og Apeks Rebels.

Førstnevnte fikk fordelen av å velge motstander i semifinalen ettersom de tok førsteplassen i seriespillet. Valget falt på regjerende mestere Apeks Rebels, som etter en fjerdeplass i seriespillet var sultne på å vise seg frem på sluttspillet.

Etter tre kart og nesten tre timer med Counter-Strike var det over og 777 kunne strekke hendene i været for finalebillett på søndag. Der møter de vinneren av oppgjøret mellom Metizport og Wizard.

LES OGSÅ: Apeks klar for legende-stadiet i Paris

Ancient åpner ballet

Sindre «Tapewaare» Ellefsen var sterkest på Ancient.
Sindre Stien/Good Game
Stats fra Ancient
Skjermdump: HLTV.org

Det var ikke mye å rope hjem for 777 på Ancient. Apeks Rebels sitt kartvalgt ble en ren parademarsj og 16-8 sendte nok et lite gufs til 777.

Sindre Ellefsen og Preben Martinsen viste storform med sine 1.41 og 1.31 i rating på første klar. Men kanskje smakte det best for Martinsen som etter en vond periode i 777, har vist seg å bli gamleklubbens store spøkelse etter flere gode forestillinger mot nettopp 777.

LES OGSÅ: Det siste sluttspillet i CS:GO avgjøres denne helgen

Det grønne beistet våkner på Anubis

Steffen «SLY» Amundsen viste storform på Anubis.
Sindre Stien/Good Game
Stats fra Anubis
Skjermdump: HLTV.org

På 777 sitt kartvalg skulle de grønnkledde starta sterkt på T-siden hvor de gikk opp til en tidlig 6-1-ledelse. Ellefsen og Rebels klarte imidlertid å hente seg godt inn igjen og vant halvdelen 8-7 før de gikk over på CT-siden.

Det ble aldri spennende etter sidebytte da 777-esset Steffen «SLY» Amundsen tok fullstendig midtkontroll på Anubis. Amundsen fikk ikke 30-bomben men kunne skilte med en sterke 1.50 i rating som var avgjørende for at oppgjøret gikk til tre kart.

LES OGSÅ: AW3 fortsatt ustoppelige i Telialigaen

Nuke får æren av å dele ut finalebillettene

Det hele avgjøres på Nuke og men det som lå til rette for et jevnt siste kart skulle vise seg å bli en kunstutstilling for 777 og spesielt Steffen «SLY» Amundsen som fortsatte i samme spor som han hadde på Anubis med hele x frags og en rating-prestasjonen på pene 1.xx.

777 gikk tidlig opp i ledelsen og selv om Apeks Rebels fikk stabilisert seg og hentet seg inn med en overraskende eco-runde, kunne 777 gå til sidebytte med 10-5-ledelse før de gikk over på den favoriserte CT-siden.

Steffen «SLY» Amundsen leverte råsterke 1.90 i rating på Nuke.
Skjermdump: HLTV.org

Etter en kjapp seier i pistolrunden og 12-5-score klarte Apeks Rebels å svare på sin første skikkelige våpenrunde på T-siden. Men med tap i påfølgende runde, ødelagt økonomi og en tullete god Amundsen på motstander-laget klarte aldri Apeks Rebels å hente seg inn igjen og 777 tok Nuke hele 16-6.

Siste fra forsiden