Perfeksjoner ollien din i mai

Perfeksjoner ollien din i mai

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

De glimrende Skate-spillene revolusjonerte rullebrettsjangeren med økt fokus på realisme og mindre arkadeaktige spillmekanikker. Nå har det tredje spillet i serien fått dato.

Ifølge en pressemelding slippes Skate 3 den 14. mai i Europa, til Xbox 360 og PS3.

Les også: Dyr tomtepris

Skate 3 skal være mer tilgjengelig enn sine forgjengere, og går enda lengre i å tilby et rikt online-felleskap for spillerne. Dette innebærer blant annet mulighet for å opprette lag med andre mennesker og konkurrere mot andres lag. I tillegg blir det utvidet lokal flerspiller med støtte for samarbeid over én og samme konsoll.

Er du ny innen serien vil kanskje skateskolen, hvor trener Frank lærer nybegynnere brettkunsten å kjenne være interessant. Denne modusen vil også være nyttig for erfarne spillskatere, og en god måte å lære de mange nye triksene på. Spillet vil foregå i enda større og mer interaktiv verden enn før, i byen Port Carverton. Kreative gamere vil også ha muligheten til å lage helt egne skateparker, med gigantiske ramper og hopp. Disse kan deretter deles med andre.

(Kilde: Pressemelding)

Skate 3

PS3
Slippdato: 12. mai 2010
Sjanger: Sport
Utvikler: EA Black Box
Utgiver: EA Sports

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen