A Total War Saga: Troy

A Total War Saga: Troy er gratis akkurat nå

Oppdatert: 7,5 millioner eksemplarer ble revet bort i løpet av gratisperioden, som nå er over.

Sega

Oppdatering 15. august: Tilbudet er over, og A Total War Saga: Troy er tilbake til vanlig pris – 467 kroner – via Epic Games Store. I løpet av gratisperioden på 24 timer rakk svimlende 7,5 millioner spillere å sikre seg et eksemplar, noe utvikler Creative Assembly er kjempefornøyd med.

– Vi var optimistiske, men kunne ikke ha forutsett denne pågangen. Det har vært fantastisk å jobbe sammen med Epic for å gi bort dette helt nye spillet gratis. Nå får så mange nye og gamle strategispillere oppleve denne utrolige sagaen. Vi er veldig glade, forteller produktsjef Rob Bartholomew i en pressemelding.

Opprinnelig sak følger.

Strategispillet A Total War Saga: Troy deles ut gratis via Epic Games-butikken nå. Som lovet gjelder tilbudet kun i 24 timer, så du har frem til 15:00 på fredag 14. august på å slå til.

For å sikre deg et eksemplar må du innom spillets oppføring i Epic-butikken. Her trykker du på «Get»-knappen, logger deg inn med Epic-konto og så er spillet ditt til odel og eie.

Unikt og sjarmerende

A Total War Saga: Troy.
Sega

A Total War Saga: Troy serverer gresk romantikk og krigføring inspirert av mytene rundt Iliaden. Homers eventyr gjenskapes med delt fokus på både historie og mytologi, som ifølge vår anmelder fungerer veldig godt.

– A Total War Saga: Troy er et spennende og interessant innslag i en serie som nå er 20 år gammel. Morsomme mekanismer som gjør hver fraksjon unik skaper kampanjer man ikke får i mange andre historiske Total War-titler, og en særdeles vakker visuell stil både på modeller og brukergrensesnitt gjør det til en fryd å spille. Et lydspor som er deilig rolig og antikk-lignende setter også stemningen, skrev Andreas Bjørnbekk.

A Total War Saga: Troy slippes eksklusivt for Epic Games-butikken. Etter ett år kommer det også til andre digitale butikker, som Steam.

Les hele A Total War Saga: Troy-anmeldelsen her »

Siste fra forsiden