A Total War Saga: Troy

Nytt Total War-spill lanseres gratis via Epic Games Store i sommer

Gratis i 24 timer, Epic-eksklusivt i et år.

Tirsdag bekreftet Sega slippdatoen for A Total War Saga: Troy, det neste innslaget i Creative Assemblys strategiserie. Spillet kommer eksklusivt til Epic Games-butikken den 13. august, der det deles ut gratis i 24 timer etter lansering.

A Total War Saga: Troy tar for seg den berømte trojanerkrigen.
Sega

I en lengre bloggpost forklarer utvikleren at gratistilbudet forhåpentlig vil gi flere sjansen til å oppleve A Total War Saga: Troy. Hva Epic-eksklusiviteten angår erkjenner teamet at mange trolig vil bli skuffet over beslutningen, og påpeker videre at dette ikke betyr at alle fremtidige Total War-spill kun kommer til Epic-butkken.

– Som utviklere er vi veldig takknemlige for våre eksisterende fans, men samtidig ønsker vi å nå et nytt publikum slik at så mange mennesker som mulig skal få oppleve spenningen med Total War.

Ekslusivitetsavtalen som er inngått med Epic Games Store varer i ett år. Deretter kommer A Total War Saga: Troy til Steam – en gang til sommeren 2021.

Trojanerkrig

Total War Saga-serien er en slags avstikker fra hovedserien Total War, med kampanjer bygget rundt ett bestemt punkt i verdenshistorien. Som navnet antyder vil A Total War Saga: Troy konsentrere seg om den sagnomsuste trojanerkrigen, med historier og figurer inspirert av Iliaden.

Mens kampanjen kun strekker seg over en kort tidsperiode, byr spillet ellers på alle de kjente mekanikkene fra hovedserien – med store slag, strategisk diplomati og sjansen til å forme historien etter eget ønske.

LES OGSÅ: Valve-sjefen mener konkurransen fra Epic Games er bra for alle »

Siste fra forsiden