Acclaim annonserer ATV 3-planer

Acclaim annonserte i dag at de vil lansere en ny tilvekst til sin ATV-serie.

Spillet har fått tittelen ATV: Quad Power Racing 3, og skal etter planen utgis våren 2005. ATV 3 vil som det første spillet i denne serien inneholde muligheter for online-spilling. Opp til seks spillere vil kunne kokurrere mot hverandre online, og i tillegg vil spillet by på funksjoner som gir deg muligheten til å konfigurere de forskjellige ATV-kjøretøyene og førerne som er tilgjengelige i spillet.

ATV står for "All Terrain Vehicle", noe som sier det meste om kjøretøyets egenskaper. En ATV ser ut som en snøscooter med hjul, og brukes både som fremkomstmiddel og som konkurransekjøretøy. Kjøretøyet byr på gode muligheter til å utføre heftige triks og hopp, noe Acclaim i dagens pressemelding sier at de vil legge stor fokus på i det kommende ATV 3-spillet.

ATV-serien er i følge Acclaim selv en stor suksess, og Marc Metis, spillselskapets visepresident, mener at innføringen av online-muligheter i spillet vil tilføre ATV 3 et ytterligere løft i forhold til forgjengerne. Han mener også at ATV-serien står for en stor del av ATV-sportens stadig økende popularitet:

- Salget av ATV-er har siden 1997 steget med 89 prosent, og vi har stor tro på at ATV 3 vil bli et spill som kan gi både oss som spillselskap og ATV-sporten generelt et ytterligere løft.

Acclaim uttaler i dagens pressemelding at ATV 3 vil by på fartsfylt ATV-racing i imponerende miljøer. Spillet vil inneholde 25 ATV-kjøretøy, og en rekke forskjellige baner og miljøer å utforske. I tillegg loves det at spillet vil inneholde musikkspor fra kjente artister. Hvilke artister det er snakk om, har Acclaim foreløpig ikke gått ut med.

Spillet skal slippes på Xbox, GameCube og PlayStation 2 i løpet av våren 2005. Vi vil oppdatere dere med mer info om spillet så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden