Action i Jurassic Park

Har Telltale latt seg inspirere av Heavy Rain?

Det nyeste nummeret av det amerikanske bladet Game Informer har en sniktitt på Telltales kommende Jurassic Park. Nå har informasjon fra artikkelen deres funnet veien ut på nettet, via nettstedet The Escapist.

Telltale er mest kjent for å lage rene eventyrspill uten actionsekvenser, men med Jurassic Park-spillene ser det ut til at vi får en litt mer adrenalinfylt opplevelse. Spillet vil nemlig kombinere rolige eventyrsekvenser med actionsekvenser der man må følge instruksjoner på skjermen for å unngå å bli dinosaurmat.

Dermed ser det ut til at utviklerne hos Telltale har latt seg inspirere av systemene vi fant i PS3-eksklusive Heavy Rain.

Handlingen i spillet vil, i alle fall delvis, foregå samtidig med hendelsene i den første Jurassic Park-filmen. Den vil følge en annen gruppe mennesker enn filmen, men vi får i det minste et gjensyn med hovedveterinær Gerry Harding.

Ellers skal det som skjer i spillet være trofast mot hendelsene i filmen, og vi skal blant annet få svar på hva som skjedde med dinosaurfostrene som den ikke helt ærlige programmereren Dennis Nedry mistet i sitt mislykkede forsøk på å rømme fra parken.

Telltale vil dele Jurassic Park opp i fem forskjellige episoder, og den første lanseres til våren. Foreløpig vet vi at den kommer til PC og Mac.

Siste fra forsiden