Action til XBLA og PSN

Dark Mist og Assault Heroes 2

Denne uken har Xbox Live Arcade og Playstation Network fått hvert sitt nye actionspill.

Liker du god, gammeldags skyteaction? Da bør du ta en titt på Xbox Live Arcade og Playstation Network, for denne uken har begge disse distribusjonskanalene fått et nytt actionspill av den gamle skolen.

Assault Heroes 2 foregår både på bakken og i verdenrsommet.

På Xbox Live Arcade har vi Assault Heroes 2, et skytespill der handlingen sees ovenfra (som i klassikere som Ikari Warriors og Commando). Her må en eller to spillere skyte seg gjennom en serie miljøer fulle av tungt bevæpnede fiender.

Underveis kan man plukke med seg nye våpen, og man kan også benytte seg av kjøretøy. Målet er intet mindre enn å redde menneskeheten, og mer informasjon kan du finne på spillets nettsted.

På Playstation Network har vi fått Dark Mist, fra Folklore-skaperne Game Republic. Her må vi finne veien gjennom en serie mørke huler, fangehull og grotter, hvor vi må bekjempe monstre og finne nøkler.

Noen av hulene er fulle av en mørk og guffen tåke, som du kan fjerne ved å drepe spesielle fiender eller oppnå andre mål. Dette er ikke alltid nødvendig, men det kan være en fordel. Mer info finner du på spillets japanske nettsted eller på Wikipedia.

Siste fra forsiden