Activision har kunngjort Call of Duty: Black Ops 4

Til høsten braker det løs igjen.

Etter en del usikkerhet omkring hva som blir det neste Call of Duty-spillet er all tvil nå feid til side. Activision har nemlig kunngjort hva som blir årets tittel, og kanskje ikke helt uventet er det Black Ops 4. Ryktene fra februar stemte med andre ord.

Call of Duty: Black Ops 4 lanseres til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 12. oktober, og som med alle de foregående Black Ops-titlene er det også denne gangen studioet Treyarch som sitter bak spakene.

Utover disse nøkkeldatoene vet vi ennå ikke så mye mer om Call of Duty: Black Ops 4.
Activision

Avslører mer på Norges nasjonaldag

Enn så lenge er det fint lite vi vet om spillet, men Activision skal avholde et arrangement på intet mindre enn Norges nasjonaldag, 17. mai, og da vil vi trolig få vite mye mer om hva vi har i vente.

Teaseren – som du kan se øverst – byr på noen kvikke smakebiter og hint om spillet, og zombie-aktige kreasjoner med militæruniformer og fjernstyrte bilbomber ser ut til å være blant komponentene i det nye spillet.

Call of Duty: Black Ops 4 vil bli den femtende tittelen i Call of Duty-serien, som hopper frem og tilbake mellom annen verdenskrig-spillene, Warfare-titlene og Black Ops-spillene. Den forrige Black Ops-tittelen, Call of Duty: Black Ops III, kom ut i 2015 og fikk en brukbar mottakelse her på verket på grunn av en god flerspillerdel.

Enspillerkampanjene har vært blant de store ankepunktene mot spillene, så kanskje satses det på å forbedre dette i den nye tittelen. Det finner vi uansett ut av den 17. mai, om ikke før.

Det neste Battlefield-spillet er ennå ikke avslørt: Men det har allerede begynt å dukke opp rykter »

Siste fra forsiden