– Årets Call of Duty blir Black Ops 4

Skytespillseriens neste innslag er trolig avslørt.

Illustrasjonsbilde hentet fra Call of Duty: Black Ops III.
Activision

Tre år etter seriens forrige innslag kan det se ut som vi snart skal få et nytt Call of Duty: Black Ops. Spill nummer fire skal visstnok slippes senere i år, med utvikler Treycarch nok en gang ved tøylene.

Call of Duty: Black Ops III ble lansert i 2015.
Activision

De foreløpig ubekreftede ryktene ble først rapportert på Twitter av Marcus Sellars, mannen som tidligere har avdekket rykter om både Nintendo Labo og Dark Souls til Switch. Eurogamer har også hørt fra flere kilder med kjennskap til situasjonen, som bekrefter at Call of Duty: Black Ops 4 er på vei.

Kan komme til Switch

Mens Eurogamer-rapporten ikke sier noe om selve spillet, melder Sellars at det skal være satt til moderne tid og by på «boots on the ground»-action. Med andre ord høres det ut som det ikke blir noen «jetpacks» og turer ut i verdensrommet, elementer som fans har klaget på i nyere Call of Duty-spill.

Sellars hevder videre at Black Ops 4 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One, og at spillet i tillegg får en Nintendo Switch-utgave med støtte for bevegelsesstyring. Det forrige Call of Duty-spillet på en Nintendo-konsoll var Ghosts, som kom til Wii U i 2013, men gitt hybridkonsollens popularitet kan det godt være at Nintendo slippes tilbake inn i Call of Duty-varmen.

Activision har hverken bekreftet eller avkreftet saken, men dette er ikke første gang at kommende Call of Duty-spill blir avslørt tidlig. I fjor dukket rykter om Call of Duty: WWII opp omtrent en måned før spillets offisielle annonsering i april. Dersom utgiveren følger samme kunngjøringsmal i år som i fjor blir det altså drøye to måneder til vi får bekreftet om Black Ops 4-ryktene stemmer eller ikke.

Vår anmelder var ikke nådig i sin kritikk av Call of Duty: WWII.
Les anmeldelsen av skytespillet her »

Siste fra forsiden