Call of Duty WWII er annonsert

Ryktet om at neste spill tar sted under andre verdenskrig stemte.

Activision

Activision har såvidt lettet på sløret til årets innslag i Call of Duty-serien fredag kveld. På en nettside som teller ned mot en direktesending 26. april har de bekreftet at spillet heter Call of Duty WWII, og slipper samtidig et konseptbilde.

Verken slippdato eller plattform er annonsert, men vi tipper at spillet blir å se på PlayStation 4, Xbox One og Windows i begynnelsen av november – dersom Activision følger slippplanene de har holdt seg til de siste årene.

Dermed stemte ryktene om både navn og tidsepoke fra mars. Da lekket det konseptkunst og omslagsbilder til det kommende spillet.

Varslet endring

At andre verdenskrig blir årets tidsepoke er ikke så overraskende. Allerede i februar fortalte Activision at de planla å gå tilbake til seriens røtter til en gruppe investorer. Uttalelsen kom etter at 2016s Infinite Warfare ikke slo helt an, og at fremtidsscenarioet ikke traff publikumet.

I anmeldelsen av Call of Duty: Infinite Warfare i fjor fortalte Andreas Bjørnbekk at spillet var et av de beste spillene i serien i nyere tid, men at det ble feil å hylle det for de samme egenskapene igjen,

Siste fra forsiden