Afro Samurai blir spill

Kriger med hårpryd

Opplev Samuel L. Jackson som sverdsvinger i actionspillet Afro Samurai.

Afro Samurai er en manga og anime-miniserie av Takashi Okazaki som er lagt til en dystopisk fremtidsverden hvor brutale krigere kjemper om å bli den beste slåsskjempen. Hovedpersonen Afro er på jakt etter krigeren Justice, som regnes som den sterkeste mannen i verden. Justice drepte Afros far for å sikre seg tittelen og Afro har ikke tenkt å la dette gå upåaktet hen.

Namco Bandai sikret seg rettighetene til å lage Afro-Samurai spill i 2005, men har sluppet lite informasjon om prosjektet siden den gang. Nå har de endelig lettet litt på sløret og nettstedet WorthPlaying har mottatt en pressemelding med skjermbilder og ny info.

Afro Samurai blir et tredjepersons actioneventyr og kommer til PlayStation 3 og Xbox 360. Handlingen kommer til å følge TV-serien, men det skal også inkluderes en del nytt materiale. Som i anime-serien er det Oscar-nominerte Samuel L. Jackson som står for stemmen til Afro Samurai.

Gamespot har prøvd en demo av spillet, og kan fortelle om et svært lovende kampsystem. Afro veksler mellom tre ulike måter å angripe på; enten i luften, på bakken eller ved hjelp av omgivelsene. Når han likviderer en fiende kan han kutte vedkommende i to, og denne animasjonen er dynamisk. Dermed får du muligheten til å dele fienden i to på mange ulike måter.

Afro Samurai bruker ingen form for helsemåler. Du må istedet følge med på fargene på skjermen for å se hvilken tilstand Afro er i. Begynner fargene å blekne er det fare på ferde, men er de klare og skarpe er ikke Afro bare i god form, da kan han også kverke fienden langt mer effektivt.

Verdenen i spillet skal være svært interaktiv og lar seg utforske fritt ved hjelp av Afros spenst og styrke. Det er et mål for utviklerlaget å gi spillerne mest mulig frihet til å bruke de interaktive omgivelsene og finne sin egen måtte å takle nivåene på.

Afro Samurai skal utgis i USA til høsten. Det er foreløpig ikke kjent om det får en europeisk utgivelse.

Siste fra forsiden