Age of Conan: Hyborian Adventures

Funcom har nå sluppet en helt fersk, og meget imponerende trailer fra sitt kommende onlinespill Age of Conan.

Age of Conan: Hyborian Adventures er et av Funcoms stolteste prosjekter for tiden, og noe de selv hevder er den mest avanserte onlineproduksjonen noen sinne. Her blir vi servert et online rollespill, som tar utgangspunkt i en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse. Etterhvert går spillet over til en brutal flerspilleropplevelse mot slutten av spillet. I enspillerdelen får du muligheten til å bygge opp karakteren din og forberede deg på eventyret som venter på nettet.

Age of Conan blander de beste elementene fra actionspill og rollespill, og i stedet for å komme med et tradisjonelt formelpreget kampsystem, er systemet i Age of Conan basert på Funcom sin "Real Combat"-motor, som gir spilleren ekstra kontroll i kampsituasjonene. Ved hjelp av dette systemet kan du kontrollere hvor du vil svinge våpenet ditt i sanntid.

- Vi forsøker å lage den ultimate gjenskapelsen av Conans univers, og fyller det med innhold du aldri før har sett i et online spill, fortalte Gaute Godager, spillregissør og Funcom-sjef i en pressemelding i april i år. Han fortalte videre at Age of Conan vil la spilleren fortsette å leve videre i universet der rollespill vanligvis slutter.

Nå har norske Funcom gitt slipp på sin andre video fra denne storproduksjonen. Filmen viser kampscener, nydelige landskap sterkt inspirert av norsk natur, samt flere detaljer fra byene, blant annet Tortage, som er en del av slutten på enspillerdelen av Age of Conan. I det store og det hele får vi her et innblikk i hva man kan vente seg i neste generasjon online rollespill, samt den nye logoen til Funcom for de spesielt interesserte.

Mer informasjon og skjermbilder fra Age of Conan: Hyborian Adventures finnes på vår produktside, men vi anbefaler også en titt på det offisielle nettstedet, hvor det blant annet finnes en detaljrik FAQ. Spillet ventes ferdig i løpet av 2006, og internettilgang er nødvendig for å spille.

Siste fra forsiden