Age of Conan

Funcom har gitt ut en ny trailer fra Age of Conan, som viser storslagne landskap og heftige kamper.

I går kunngjorde Funcom et strategisk partnerskap med grafikkbrikkeprodusenten nVidia, og samarbeidet skal sikre at Age of Conan blir det mest teknologisk avanserte massive flerspillerspillet under utvikling. Pressemeldingen fra Funcom forteller at folk fra de to selskapene allerede samarbeider for å gjøre spillet klart for DirectX 10, Windows Vista og nVidias GeForce 8800-baserte skjermkort.

Som en del av dette partnerskapet har Funcom fått omfattende hjelp av nVidia, helt siden de første prototypene av DirectX 10-kort dukket opp, og målet er å gi spillerne av Age of Conan den beste grafikkopplevelsen som er mulig.

I tillegg til flott nestegenerasjonsgrafikk, lover Funcom at Age of Conan vil gi oss en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse som etter hvert går over til en brutal flerspilleropplevelse mot slutten av spillet. I enspillerdelen får du muligheten til å bygge opp figuren din og forberede deg på eventyret som venter på nettet.

Spillet skal også tilby en troverdig versjon av det mørke fantasiuniverset til Robert E. Howard - en verden full av ondskapsfulle guder, mytiske monstre, tapte sivilisasjoner og en menneskerase som sliter for å overleve. I den nye traileren (i wmv-format) fra Funcom får du se hvordan de har klart å feste Howards fantasiverden til spillskjermen. Traileren viser både storslagne landskap og heftige kamper, og det hele akkompagneres av kraftfull og stemningsskapende musikk.

Vi har nylig publisert del én av et stort intervju med Funcom om Age of Conan, og vil publisere del to i morgen.

Siste fra forsiden