Age of Mythology er 13 år gammelt – nå får det en ny utvidelse

Tale of the Dragon utvikles av de samme som laget den nyeste Age of Empires II-utvidelsen.

Microsoft Studios

Selv om Age of Mythology er 13 år gammelt, stopper ikke det gjengen i Forgotten Empires of SkyBox Labs fra å pumpe ut nytt innhold til strategispillet. Mandag annonserte de i en pressemelding at en ny utvidelsespakke kalt Tales of the Dragon er på vei.

Det eneste bildet vi har av utvidelsen.

Forgotten Empires fortsetter da med å brøyte seg frem i det sporet de pløyet først i 2013. Da slapp utvikleren utvidelsespakken The Forgotten til Age of Empires II, samtidig som spillet ble pusset opp i en ny HD-drakt av SkyBox Labs. Det var også SkyBox Labs som sto for oppussingen av Age of Myhtology kalt The Extended Edition i fjor.

Akkurat hva Tales of the Dragon vil by på vet vi ikke, men Forgotten Empires har meldt om en informasjonsutblåsning i en Twitch-sending planlagt 2. oktober.

Modifikasjoner bærer frukter

Age of Mythology ble godt mottatt.

Det å lage nytt innhold til gamle spill virker å være Forgotten Empires spesialitet. De begynte faktisk arbeidet med Age of Empires II-utvidelsen som et fan-prosjekt i 2011, men etter utgivelsen i 2013 ble arbeidet så verdsatt av SkyBox Labs at de like gjerne fikk gjengen til å lempe det inn i HD-utgaven.

Noe av det som gjør PC-markedet unikt er de mange fanproduserte modifikasjonene og forbedringene som dukker opp lenge etter spillanseringen. Alt fra å gjenskape rollespill som Baldur's Gate i nyere spill, til å produsere helt egne eventyr i The Elder Scrolls V: Skyrim er nærmest dagligdags på plattformen.

Enkelte tar også på seg enda større oppgaver – i oktober trakk vi frem fire spill som fansen selv gjorde ferdig, etter at utviklerne sporet av veien.

Da Age of Myhtology kom i 2012, likte vi det godt.
Faktisk kalte vi det da tidenes beste «Age of»-spill »

Siste fra forsiden