Akkurat nå får du Destiny 2 helt gratis på PC

Bungie gir bort hovedspillet i en begrenset periode.

Bungie

Under fredagens åpningsseremoni fra Blizzcon-messa, leverte Bungie en gladnyhet til Destiny-fans. Utvikleren gir bort Destiny 2 for PC helt gratis fra nå og ut 18. november, såfremt du har en konto på Battle.net.

Destiny 2.
Petter Lønningen/Gamer.no

Alt du må gjøre for å sikre deg et eksemplar er å logge deg inn på Blizzards nettsider, og aktivere tilbudet. Det påpekes at kontoer som opprettes etter 2. november må sette opp Blizzard SMS Protect før de får spillet.

Tilbudet gjelder for hovedspillet Destiny 2, og inkluderer ikke den nylig lanserte Forsaken-utvidelsen. Når spillet er lagt til i Battle.net-biblioteket ditt får du beholde det for all fremtid.

Gratis Gambit-helg

Ved siden av å gi bort Destiny 2 kunngjorde Bungie en ny gratis test av Gambit-modusen. Alle som eier spillet får prøve flerspillermodusen så mye de vil mellom 9. og 11. november.

Gambit ble introdusert i Forsaken, og er en slags blanding mellom spiller-mot-spiller og spiller-mot-miljø. To lag kjemper i hvert sitt område, om å beseire fiender og samle opp nok poeng for å tilkalle en sjefsfiende. Laget som beseirer sjefen først går av med seieren, men det er ikke fullt så enkelt som det høres ut.

I tillegg til å sanke poeng for eget lag, kan spillere nemlig forflytte seg inn i motstanderlagets verden. Der får de lage så mye kaos og trøbbel som mulig, før de etter hvert sendes tilbake til sin egen verden.

Vi likte Destiny 2 godt da det kom ut i fjor.
Les vår anmeldelse her »

Siste fra forsiden