Wasteland - gratis

Akkurat nå får du Wasteland og Wasteland 2 gratis

Oppdatert: Tilbudet er over.

inXile Entertainment

GOG.com har startet julefeiringen tidlig, og deler ut en spillpakke til alle som er raske på pletten. Frem til 19:00 på fredag 13. desember, kan alle som har lyst plukke opp det klassiske rollespillet Wasteland 2 helt gratis for PC, Mac og Linux.

Wasteland 2 ble opprinnelig lansert i 2014.
inXile Entertainment

Det er Director's Cut-utgaven som står på menyen, med blant annet en visuell overhaling av originalutgivelsen, samt nye tilpasningsmuligheter for spillfigurene. Med i pakken følger også det opprinnelige Wasteland-spillet fra 1988, så du får altså to spill til prisen av null.

Vil du sikre deg spillene trenger du kun svippe bortom nettbutikken, der du finner en lysende knapp merket «Get it FREE» et lite stykke ned på forsiden. Her må du først logge deg inn, eller opprette en GOG-konto, og så er Wasteland 2 ditt.

Prosessen med å hente ut Wasteland 1 er litt mer komplisert. Først må du inn i GOG-biblioteket ditt, der du trykker på Wasteland 2 Director's Cut. I rullegardinmenyen «More» trykker du på «Serial Keys», som skal gi deg en lenke. Denne kopierer du inn i nettleseren, og følger stegene for å sikre deg spillet.

Glimrende rollespill

Wasteland 2 tar spillere med ut i en postapokalyptisk ødemark, og kombinerer klassiske rollespillelementer med taktiske kamper. Vi anmeldte spillet da det først kom ut i 2014, og skribent Marius Kjørmo lot seg rive med.

– [Utviklerne] har holdt seg tro mot gamle rollespilloppskrifter, samtidig som de har modernisert kampsystemet og åpenbart det som går på presentasjon, og landet på et produkt som imponerer. Det har også en gjenspillingsfaktor som mange moderne spill mangler. Wasteland 2 er morsomt å spille, spennende å utforske, og på tross av noen feil og mangler, bringer det gleden tilbake ved datamaskinrollespill til aldrende spillere, konkluderte Kjørmo.

Nå er seriens neste spill på vei.
Wasteland 3 lanseres i mai 2020 »

Siste fra forsiden