Alan Wake får TV-serie

Det etterlengtede spillet får en forløper i form av en ekte TV-serie.

Alan Wake er et av de mest utsatte og etterlengtede spillene i manns minne. Til tider har det sett mørkt ut for det finskutviklede skrekkspillet, rykter om kansellering har formelig florert nettet. Men nå ser det ut til at spillet omsider kommer i mai i år.

I mellomtiden får vi kose oss med en ordentlig mini-serie. Ifølge en pressemelding er Bright Falls rett rundt hjørnet. Bright Falls vil, som navnet tilsier, introdusere oss for byen Bright Falls, som er den samme spøkelsesbyen vi vil få oppleve selv i Alan Wakes skikkelse i mai.

Bright Falls er en serie på seks episoder, og er ikke animert eller tegnet, men en fullblods «TV-serie» med virkelige skuespillere. Remedy, utviklerne av spillet, har før sagt at den ekstremt høyt aktede kultserien Twin Peaks har vært til stor inspirasjon for manusforfatterne. Denne påvirkningen vil kanskje være enda tydeligere i Bright Falls. Sistnevnte skal visst frembringe samme typen skrekkblandet fryd som den populære serien.

Denne forløperen skal være både spennende og skremmende, og vi loves massevis av cliff-hangere. De to første episodene vil gjøres tilgjengelig over Xbox Live 26.april, og vil legges ut på seriens hjemmeside den 27. april.

Forhåndsbestiller du spillet vil du få tilgang til ekstramateriell som t-skjorter og Xbox Live-tema.

Les også:Endelig kommer Alan Wake
Les også:Alan Wake våkner opp
Les også:Alan Wake til PC trolig utsatt

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden