Alle er invitert til Sea of Thieves' neste tekniske test

Registrer deg innen fredag for å få tidlig tilgang på sjørøverspillet.

Microsoft

Nesten ett år etter at Rare først begynte med lukket testing av Sea of Thieves, åpner utvikleren dørene på vidt gap for vordende pirater. Alle som har lyst er invitert til spillets neste tekniske test, på enten PC eller Xbox One.

Hal i og dra. Her er vi igjen.
Microsoft

For å få tilgang trenger man kun besøke Sea of Thieves' nettsider innen 1. desember, og melde seg inn i spillets Insider-program. Det koster ingen ting å registrere seg, men deltakelse krever at man skriver under på en taushetserklæring (NDA) og har derfor en aldersgrense på 18 år.

Når testen går av stabelen – eller hva man faktisk får oppleve – er foreløpig uklart, men Rare lover at dette blir den største og beste prøvesmaken på spillet så langt.

En sjørøvers drøm

Sea of Thieves tar spillere med ut på bøljan blå for å leve livet som pirater. Spillets åpne og fargerike verden er stappfull av alt det en sjørøver kan ønske seg, med sverdkamp, skatter, sjøslag og selvfølgelig drikking av rom.

Ifølge utvikleren er det fullt mulig å seile rundt på egen hånd, men Sea of Thieves er i utgangspunktet designet for å oppleves sammen med andre. Vi hadde det kjempegøy med spillet da vi fikk prøve det tidligere i år, men hvor lenge gleden varer hvis man ikke får med seg kameratgjengen på seiltur gjenstår å se:

– Hvis man ikke har mange andre venner som også eier spillet, er det ikke umulig å tenke seg at opplevelsen synker i takt med mangelen på kjente – eller i det minste vennlig innstilte – spillere. Samtidig er det et spill som krever mye av spilleren. På grunn av mangel på en lineær fortelling og enkle hjelpemidler er det viktig å være til stede, og om du ikke liker spillerdrevet oppdagelse, mye reising og mangler andre utforskergener er det ikke sikkert at Sea of Thieves appelerer til deg, skrev Andreas Bjørnbekk.

Sea of Thieves kommer til Xbox One og Windows 10 tidlig i 2018.

Vil du vite mer om Sea of Thieves?
Her kan du se en lengre video fra spillet »

Siste fra forsiden