Alle vil ha We Sing

Det kommende syngespillet til Wii er mer populært enn forventet.

Karaokespillene ser ikke ut til å avta i popularitet, og nå står Wii-spillet We Sing i fare for å ikke møte etterspørselen i første omgang.

Fare for tomme hyller

Spillet skal lanseres eksklusivt for Nintendos konsoll den 13. november, og den nordiske distributøren kan fortelle at interessen for tittelen er langt større enn ventet.

– Helt siden vi først viste frem We Sing på Gamescom 09 har både forhandlere og forbrukere vært svært nysgjerrige på tittelen, sa markedssjef i Nordic Games, Nik Blower, i en pressemelding.

Ifølge Blower forsøker man nå å få produsert betydelig flere eksemplarer i god tid før høysesongen for spillsalget setter inn rundt juletider.

Hos mange forhandlere ligger spillet allerede på topp-ti-listen over antall forhåndsbestillinger for Wii, og mange er blitt bedt om å sjekke ordrene for å forsikre seg om at de ikke vil ende opp med tomme hyller når spillet lanseres.

We Sing befinner seg i samme kategori som blant annet Singstar, men byr i tillegg til solo-karaoke også på muligheten til å synge sammen med flere samtidig i en egen "party"-modus, hvor man også kan konkurrere mot hverandre.

Blant artistene man finner i spillet er Aqua, One Republic, UB40, Sugababes og Amy Winehouse.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden