Alone in the Dark forbedres for PS3

Problemer rettes i ny versjon

Alone in the Dark var ikke helt heldig med formen da det opprinnelig ble lansert, men den nye PS3-versjonen skal bli bedre.

Etterlengtede Alone in the Dark måtte nøye seg med en treer fra Gamer.no da det ble lansert tidligere i år. Nå kommer spillet snart til Playstation 3, og heldigvis har utviklerne valgt å fikse noen av problemene fra de andre versjonene.

Flammer er ingen spøk i Alone in the Dark.

En omfattende liste over forbedringer røper blant annet at PS3-versjonen får bedre kamerakontroll. Nå får du full frihet til å styre kameraet som du vil, og du får også bedre kontroll over kameraet i førstepersons synsvinkel.

Vi loves også at helten reagerer raskere og glattere på styringen din, at innholdet i ryggsekken hans blir lettere tilgjengelig og at spillet tilbyr flere hint underveis slik at det blir vanskeligere å sette seg fast.

Bilkjøringen skal også være forbedret, og mye lettere enn før. Blant annet har utviklerne gjort fjæringene kraftigere og sørget for at bilen ikke sladder eller sklir så mye.

Ellers loves vi en ny actionsekvens i spillets sjette episode, og forbedringer i forhold til spektralsynet (som nå introduseres bedre og ikke må brukes like ofte).

Siste fra forsiden