Nytt Dungeons & Dragons kunngjort

Actionfylte eventyr venter i Dungeons & Dragons Daggerdale.

Atari har nå bekreftet at den neste tittelen i den ikke helt ukjente rollespillserien Dungeons & Dragons er underveis. Undertittelen er Daggerdale, og denne gangen tar Atari sikte på å nå ut til enda flere spillere ved å lansere spillet digitalt til både Xbox 360, PS3 og PC.

Dungeons & Dragons Daggerdale vil ifølge pressemeldingen fokusere på kampen mot den onde Rezlus og hans forsøk på å invadere Dalelands-regionen. Spillet skal by på en involverende historie og mye action, og man vil kunne spille enten solo eller i samarbeidsgrupper på opptil fire spillere.

Det legges videre opp til et brukervennlig og intuitivt kampsystem med massevis av forskjellige våpen, egenskaper og fiender. I tillegg vil spillet få store og meget detaljrike områder å utforske.

Dungeons & Dragons Daggerdale utvikles av det uavhengige kanadiske studioet Bedlam Games, som ble opprettet i 2006 av en gruppe personer med erfaring fra blant annet EA, Ubisoft og Rockstar. Spillet skal lanseres i løpet av våren 2011.

Spillet blir det andre D&D-spillet som annonseres i år etter at Neverwinter ble kunngjort i august. For mer informasjon kan du sjekke ut spillets hjemmeside.

Les også:Neverwinter annonsert
Les også:Mass Effect 2 får bedre grafikk på PS3
Les også:Førsteinntrykk: World of Warcraft: Cataclysm

Siste fra forsiden