Mass Effect 2 får bedre grafikk på PS3

Mass Effect 2 får bedre grafikk på PS3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Som vi nylig skrev har ikke Bioware på noe måte tenkt å ligge på latsiden når det gjelder den kommende PS3-versjonen av Mass Effect 2, men nå kan utvikleren glede Playstation-eiere med at denne utgaven definitivt utkonkurrerer Xbox-versjonen.

Bioware bestemte seg nemlig for å benytte seg av intet mindre enn spillmotoren til det nylig avdukede Mass Effect 3 til PS3-versjonen.

– Vi laget motoren for Mass Effect 3 og brukte den til å lage Mass Effect 2 til PS3. Så vi tok historien og alt det andre innholdet fra Mass Effect 2 og la det inn i Mass Effect 3-motoren, sa produsent for spillet, Jesse Houston, i en Bioware-podcast.

Ifølge produsenten vil dette blant annet gi seg utslag i merkbart høyere grafikk-kvalitet enn i Xbox-versjonen:

– Noe av det første du vil legge merke til er forbedret grafikk.

I tillegg vil spillet selvsagt tilpasses PS3-kontrollen, og spillet kommer også med bedre planet-skanning, alle patchene og massevis av bug-reparasjoner.

– Vi har gjort opplevelsen mye mer solid på PS3, forsikret Houston i podcasten.

Dermed ser det altså ut til at et allerede særdeles kritikerrost spill blir enda litt kvassere med lanseringen av PS3-versjonen i januar neste år.

Les også: Redd jorda i Mass Effect 3
Les også: Anmeldelse: Mass Effect 2
Les også: Mass Effect 2 til PS 3 ofrer ingenting

(Kilde: Eurogamer)

Mass Effect 2

PS3
Slippdato: 28. januar 2010
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: BioWare Corp.
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (48)

Forsiden akkurat nå

Til toppen