Redd jorda i Mass Effect 3

Redd jorda i Mass Effect 3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det har hele tiden vært klart at Biowares fantastiske sci-fi-fortelling, Mass Effect, ville bli en trilogi. Men hva vi faktisk kan vente oss av det tredje spillet i sagaen har vært et mysterium.

På lørdag ble derimot den første traileren fra spillet vist. Som du ser under ser det ut til at i alle fall en del av handlingen denne gang vil finne sted på jorden, nærmere bestemt London. Det ser ut til at eldgamle og ekstremt mektige roboter, de såkalte Reaperene, er godt i gang med å utrydde jorda. Commander Shepard er ifølge fortellerstemmen i traileren jordas siste håp.

Dette passer fint med den lekkede infoen vi fikk dagen før VGA-kåringen, hvor det stod at Shepard må samle alle sivilisasjonene i galaksen for å slå tilbake de fryktede Reaperne.

Samme kilde røpet tilsynelatende at spillet vil slippes til både Xbox 360, PS3 og PC. Spillet lanseres før jul 2011.

Her er traileren:

Les også: Spilte gjennom Mass Effect 28 ganger
Les også: Jo flere vi er sammen
Les også: Anmeldelse: Mass Effect 2


(Kilde: CvG)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen