Jo flere vi er sammen

Jo flere vi er sammen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nok en gang slår vi på ryktetrommene, denne gang er det Biowares Mass Effect som står for tur. Bioware er på jakt etter nytt talent, og en søknad på jobbsøkerhubben Linkedin ser ut til å røpe at den kanadiske utviklerne faktisk vurderer online flerspiller til Mass Effect-serien.

I stillingsutlysingen, med overskrift «Multiplayer Programmer (Mass Effect franchise)» står det:
– Vi jobber med Mass Effect, et av spillindustriens mest anerkjente og elskede varemerker. Multiplayer-programmerere vil sørge for at spillmotoren og de andre spillsystemene fungerer ordentlig også i et flerspillmiljø.

Kunne dette være noe? Flerspiller er det siste Bioware er kjent for, men med Mass Effect 2 er kontrollsystemet og skytinga såpass elegant og gøyal at en flerspillerdel antakelig kan bli en suksess i fremtiden. Se for deg å løfte fiendene dine opp i luften, eller smelle inn i dem fra 50 meters avstand null komma niks.

Les også: Anmeldelse av Mass Effect 2
Les også: Mass Effect 2 er lekket ut på nett
Les også: Mer moro til Mass Effect


(Kilde: CvG)

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen