Mass Effect 2 er lekket ut på nett

Mass Effect 2 er lekket ut på nett

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er en knapp uke til vi får treffe kommandør Shepard igjen, om du er av den redelige typen. Mass Effect 2 er blitt lekket på nett.

Torrent

Selv om det må være begredelig for spillutviklere og distributører å vite at en AAA-tittel ligger ute på nett en uke før lansering, er det dessverre ikke uvanlig. Spill som The Sims 3 og Fallout 3 ble lekket to uker før lansering. Modern Warfare 2 likeså.

Og denne gangen skjedde det med Mass Effect 2. Det er Xbox 360-versjonen som nå florerer på nettet, og den klokker inn på småheftige 13GB.

Hvordan det kan ha seg at dette skjer gang på gang kan vi bare spekulere i, men det er ikke utenkelig at det finnes en del klåfingrete butikkmedarbeidere som åpner kassene merket "Do Not Touch Until Launch" før de har egentlig har lov.

Ny trailer

Om du er typen som klarer å vente, så skal vi i Spillverket lette ventetiden med en splitter ny lanseringstrailer. Bioware kan virkelig sine saker når det gjelder historiefortelling, noe traileren viser veldig godt. Og det skader heller ikke at Martin Sheen har fortellerstemmen.

Spillverket vil komme med en anmeldelse så snart som mulig.

(Kilde: Nextgn, Perezstart)

Kommentarer (104)

Forsiden akkurat nå

Til toppen